Rulouri De Lasagna Cu Spanac

Rulouri De Lasagna Cu Spanac
Reteta spanac Lasagna Rollups ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 8 minute. Acest fel principal are 886 calorii, 51G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Rollups, Portobello Lasagna Rollups, și Fructe De Mare Lasagna Rollups pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti 7 taitei de lasagna conform instructiunilor pachetului; îndepărtați cu clești sau o lingură cu fante într-un castron mare cu apă rece. Repetați cu tăiței rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CleșteClește
BolBol
2
Scurgeți tăiței și aranjați într-un singur strat pe prosoape de bucătărie curate. Acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Gatiti ceapa in ulei incins intr-o cratita la foc mediu, amestecand ocazional, 8 minute sau pana cand ceapa are culoarea caramelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați usturoi, și saut 1 minut. Rezervați 1/4 cană amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Bateți făina în amestecul de ceapă rămas în cratiță și gătiți, amestecând constant, 1 minut. Treceți treptat în lapte. Gatiti la foc mediu, batand constant, 8-10 minute sau pana cand sosul este ingrosat si bubuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc; se amestecă 3/4 linguriță. sare, 1/4 linguriță. piper și 1/8 linguriță. nucșoară. Puneți 1/2 cană de sos într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Scurgeți bine spanacul, apăsând între prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se amestecă împreună spanacul, brânza de vaci, brânza mozzarella, oul, amestecul rezervat de 1/4 cană de ceapă și restul de 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Brânză De VaciBrânză De Vaci
SpanacSpanac
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
OuăOuă
10
Răspândiți aproximativ 3 linguri. amestec de spanac peste 1 tăiței; rulați ferm și așezați, cu cusătura în jos, în vasul de copt pregătit. Repetați cu fidea rămasă și amestecul de spanac. Lingura sos rămas peste rollups,si se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PastePaste
SpanacSpanac
SosSos
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Coaceți la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până devin aurii și bulbucați.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 8 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista