Rulouri De Lasagna Cu Spanac
Reteta spanac Lasagna Rollups ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 8 minute. Acest fel principal are 886 calorii, 51G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Rollups, Portobello Lasagna Rollups, și Fructe De Mare Lasagna Rollups pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti 7 taitei de lasagna conform instructiunilor pachetului; îndepărtați cu clești sau o lingură cu fante într-un castron mare cu apă rece. Repetați cu tăiței rămași.
Scurgeți tăiței și aranjați într-un singur strat pe prosoape de bucătărie curate. Acoperiți cu folie de plastic.
Gatiti ceapa in ulei incins intr-o cratita la foc mediu, amestecand ocazional, 8 minute sau pana cand ceapa are culoarea caramelului.
Adăugați usturoi, și saut 1 minut. Rezervați 1/4 cană amestec de ceapă.
Bateți făina în amestecul de ceapă rămas în cratiță și gătiți, amestecând constant, 1 minut. Treceți treptat în lapte. Gatiti la foc mediu, batand constant, 8-10 minute sau pana cand sosul este ingrosat si bubuit.
Se ia de pe foc; se amestecă 3/4 linguriță. sare, 1/4 linguriță. piper și 1/8 linguriță. nucșoară. Puneți 1/2 cană de sos într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Scurgeți bine spanacul, apăsând între prosoape de hârtie.
Preîncălziți cuptorul la 42
Se amestecă împreună spanacul, brânza de vaci, brânza mozzarella, oul, amestecul rezervat de 1/4 cană de ceapă și restul de 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Răspândiți aproximativ 3 linguri. amestec de spanac peste 1 tăiței; rulați ferm și așezați, cu cusătura în jos, în vasul de copt pregătit. Repetați cu fidea rămasă și amestecul de spanac. Lingura sos rămas peste rollups,si se presara cu parmezan.
Coaceți la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până devin aurii și bulbucați.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.