Rulouri De Homar Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Rulouri De Homar Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rulourile de homar cu conținut scăzut de grăsimi. O porție conține 183 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.97 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați roșii Rome, Chifle hot dog, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos, și Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mediu. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Pulverizați ușor interiorul chiflelor cu spray de gătit cu aromă de unt și așezați, părțile pulverizate în jos, în tigaie. Gatiti 1-2 minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Puneți chiflele uniform cu frunze de salată, felii de roșii și amestec de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
La 8 PruneLa 8 Prune

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Pe nas există arome florale, fumoase și minerale. Odată îmbătrânit, există și o aromă de crem, precum și note de condimente, polen și miere. Finețea, delicatețea și mineralitatea caracterizează acest vin. Inițial este blând în gură, dar mai târziu devine mai puternic și apoi menține această forță.Beți cu pește și păsări de curte în sos alb, crustacee și foie gras.
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista