Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile de drojdie de melasă. Această rețetă face 24 de porții cu 174 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână făină, unt, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine Cu Drojdie De Melasă De Stafide, Rulouri De Drojdie, și Rulouri De Drojdie De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați miere; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3
Adăugați laptele, melasa, untul, oul, sarea și făina integrală de grâu. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
4 Căni De Făină De Grâu
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
5
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în 24 de bucăți. Formați fiecare într-un 10-in. frânghie. Formați fiecare frânghie într-un "S"; bobina se termină până când întăresc Centrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Punch
7
Loc 2 în. separat pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Se coace la 375 la 12-15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic