Rulouri de dovlecei cu brânză de capră și mentă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 138 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 1,72 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, frunze de mentă, tip de foc: direct și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1135 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri de cartofi de dovlecei la grătar cu brânză de capră, Mușcături de dovlecei cu Harissa, brânză de capră, tei și mentă, și Franceză într-o clipă: omletă ușoară cu dovlecei, brânză de capră și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mică cu apă la fierbere la foc mediu. Blanch arpagic în apă clocotită până se înmoaie, aproximativ 15 până la 30 de secunde.
Se transferă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și se lasă deoparte.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 10 minute. Alternativ, preîncălziți un grătar cu gaz la foc mare, cu capacul închis timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ungeți dovleceii cu ulei și condimentați cu sare și piper, răsturnați și repetați pe a doua parte. Grătiți dovleceii la foc direct până se rumenesc ușor, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până se rumenesc pe a doua parte, încă 2 până la 3 minute.
Transferați la placa de tăiere.
Întindeți 1 linguriță de brânză de capră peste fiecare felie de dovlecel, apoi presărați mentă și stropiți cu oțet balsamic.
Așezați 1 bucată de rucola și 1 bucată de ardei feliat la sfârșitul feliei de dovlecei și rulați ușor felia împreună de la acel capăt. Legați un arpagic în jurul fiecărei role pentru a vă asigura.
Se servește cald sau la temperatura camerei.