Rulouri De Buzunar Cu Smântână
Smântână Pocketbook Rolls este un vegetarian pâine. Această rețetă servește 6. O porție conține 673 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 32 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Rulouri De Scorțișoară Cu Smântână, Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale, Rulouri Cu Ventilator De Smântână, și Rulouri Posy Cu Smântână.
Instrucțiuni
Gatiti primele 4 ingrediente intr-o cratita la foc mediu-mic, amestecand ocazional, 3-4 minute sau pana se topeste untul.
Se lasă să se răcească la 11
Combinați drojdia și apa caldă într-o cană de măsurare lichidă; lăsați să stea 5 minute. Amestecați ouăle, făina, amestecul de drojdie și amestecul de smântână într-un castron mare până se omogenizează bine. Acoperiți și răciți 8 până la 24 de ore.
Împărțiți aluatul în sferturi și formați fiecare porție într-o bilă.
Rulați fiecare bilă la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață făinoasă; tăiați aluatul în runde cu un tăietor rotund de 2 1/2 inch.
Perie runde cu 2 linguri. unt topit. Faceți o cută peste fiecare rundă cu un cuțit și pliați în jumătate; apăsați ușor marginile pentru a sigila.
Așezați rulourile, cu părțile care se ating, într - o tigaie ușor unsă de 15 x 10 inci.
Așezați rulourile rămase pe o foaie de copt ușor unsă. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 375 și coaceți rulourile 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Periați rulourile cu restul de 2 linguri. unt topit.