Rulouri De Buzunar Cu Smântână

Rulouri De Buzunar Cu Smântână
Smântână Pocketbook Rolls este un vegetarian pâine. Această rețetă servește 6. O porție conține 673 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 32 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Rulouri De Scorțișoară Cu Smântână, Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale, Rulouri Cu Ventilator De Smântână, și Rulouri Posy Cu Smântână.

Instrucțiuni

1
Gatiti primele 4 ingrediente intr-o cratita la foc mediu-mic, amestecand ocazional, 3-4 minute sau pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se lasă să se răcească la 11
3
Combinați drojdia și apa caldă într-o cană de măsurare lichidă; lăsați să stea 5 minute. Amestecați ouăle, făina, amestecul de drojdie și amestecul de smântână într-un castron mare până se omogenizează bine. Acoperiți și răciți 8 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BolBol
4
Împărțiți aluatul în sferturi și formați fiecare porție într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Rulați fiecare bilă la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață făinoasă; tăiați aluatul în runde cu un tăietor rotund de 2 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Perie runde cu 2 linguri. unt topit. Faceți o cută peste fiecare rundă cu un cuțit și pliați în jumătate; apăsați ușor marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Așezați rulourile, cu părțile care se ating, într - o tigaie ușor unsă de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați rulourile rămase pe o foaie de copt ușor unsă. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Preîncălziți cuptorul la 375 și coaceți rulourile 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Periați rulourile cu restul de 2 linguri. unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 32 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista