Rulou De Vițel Savuros La Abur
Ruloul de vițel aburit sărat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 379 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, orez, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Fettuccine cu un sos de vițel savuros, Cremă Savuroasă Aburită, și Chawanmushi (Cremă De Ouă Aburită Sărată).
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron; se amestecă bine. Pune deoparte.
Frunze de varză cu aburi, acoperite, 3 minute; pus deoparte.
Combinați vițelul și următoarele 9 ingrediente (vițelul prin ou) într-un castron; se amestecă bine.
Așezați frunzele de varză una lângă alta, ușor suprapuse. Lingură amestec de vițel pe capătul tulpinii frunzelor. Începând de la capătul tijei, rulați pentru a forma o rolă de 9 x 3 inci.
Rola de vițel cu abur, acoperită, 25 de minute sau până când este gata.
Tăiați transversal în 8 felii; se servește cu amestec de oțet și orez.