Rulou De Tort Cu Unt De Mere

Rulou De Tort Cu Unt De Mere
Nevoie de un lacto ovo desert vegetarian? Rulada de tort cu unt de mere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 242 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați unt de mere, melasă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încearcă Rulou De Tort Cu Unt De Mere, Rulou De Tort Cu Unt De Mere, și Tort Cu Scorțișoară Cu Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Aliniați un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tava de copt cu hârtie cerată și ungeți hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Se presara cu 1 lingura de faina si 2 linguri de zahar; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
3
Într-un castron mare, combinați făina rămasă și zahărul; adăugați scorțișoara, praful de copt, ghimbirul, cuișoarele și bicarbonatul de sodiu. Într-un alt castron, bateți gălbenușurile de ou, untul, melasa și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
UntUnt
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se adaugă la ingredientele uscate și se bate până se amestecă. Bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
5
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se coace la 375 CP timp de 12-14 minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește timp de 5 minute. Întoarceți tortul pe un prosop de bucătărie pudrat cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Desfaceți tortul; întindeți untul de mere până la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Rulați din nou. Acoperiți și răciți timp de 1 oră înainte de servire. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Rola tort pe Meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista