Rulou De Tort Cu Cartofi Dulci
Ruloul de tort de cartofi dulci este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 333 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți cartofi dulci, făină în creștere, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare sunt Gatiti cartea: tort de cartofi dulci, Rulou De Clătite Cu Ceai Verde De Cartofi Dulci, și Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan).
Instrucțiuni
Aliniați un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt cu hârtie cerată și ungeți hârtia; deoparte. Într-un castron, bateți ouăle la viteză mare timp de 5 minute. Bateți treptat zahărul până când este gros și de culoare lămâie.
Adăugați cartofi dulci; se amestecă bine.
Combinați făina și scorțișoara; pliați în amestec de cartofi dulci.
Coaceți la 350 de minute timp de 10-15 minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește timp de 5 minute; inversați tortul pe un prosop de bucătărie prăfuit cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Rotiți tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru umplere, într-un castron, bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor, untul și vanilia până la pufos. Îndoiți nucile. Desfaceți tortul; întindeți umplutura uniform pe tort până la 1/2 inch. de margini.
Rulează din nou. Acoperiți și refrigerați până la servire. Praf cu zahăr cofetarilor, dacă se dorește.