Rulou De Sparanghel
Asparagus Roll necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 61 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ghimbir murat, brânză de capră, oțet de vin de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Rulouri de șuncă și sparanghel, Asparagus Roll Ups, și Sunca N Sparanghel Roll-Up-Uri.
Instrucțiuni
Așezați 1 foaie de nori pe lungime pe un covor de bambus, cu fața strălucitoare în jos. Poziționați foaia la aproximativ 1 inch de partea covorașului cel mai apropiat de dvs. Udați-vă mâinile în apă rece și luați o mână de orez sushi.
Așezați orezul în centrul nori și folosiți degetele pentru a răspândi orezul uniform peste el. Apoi așezați sparanghelul, brânza de capră și prosciutto orizontal peste rulou. Folosiți covorașul pentru a înfășura sushi-ul, ciupind și strângând covorașul pentru a-l modela într-o formă rotundă de trabuc. Feliați în rulouri groase de 1 inch cu un cuțit ascuțit. Întoarceți rulourile pe părțile laterale, astfel încât orezul să fie orientat în sus și serviți cu ghimbir murat, wasabi și sos de soia.
Puneți apa și sarea într-o cratiță de dimensiuni medii și acoperiți-o cu un capac bine fixat. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați orez, reveniți la fierbere la foc mediu, apoi reduceți focul la minim și fierbeți. Odată ce apa s-a evaporat din orez, scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă oțetul de orez și se lasă să se răcească înainte de utilizare.