Rulou De Dovleac

Rulou De Dovleac
Ruloul de dovleac este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 371 calorii. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Roll Roll Cheesecake Cu Dovleac, Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper, și Rulou De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie jellyroll (foaie mare de biscuiți cu laturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un bol de amestecare, bateți ouăle la înălțime timp de cinci minute. Adăugați treptat zahăr alb, dovleac și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
DovleacDovleac
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați făină, scorțișoară, sare, praf de copt și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați nuci pecan uniform deasupra și apăsați ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
6
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când revine la atingere. Slăbiți marginile cu un cuțit. Întoarceți-vă pe două vase care au fost presărate cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
7
Rulați tortul și lăsați să se răcească aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
1
Se amestecă zahărul cofetarilor, vanilia, untul sau margarina și crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
VanilieVanilie
2
Desfaceți tortul de dovleac când este rece și întindeți-l cu umplutură. Reroll, și împingeți deoparte vasulprosop. Desfaceți foaia lungă de hârtie cerată. Puneți ruloul de dovleac pe hârtie cerată. Praf de dovleac cu zahăr pudră. Răsuciți capetele hârtiei cerate ca o bucată de bomboane. Puneți ruloul de dovleac la frigider și răciți peste noapte. Înainte de feliere, praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DovleacDovleac
BomboaneBomboane
RolaRola
3
Se servește răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista