Ruladă de vară cu roșii, cremă de brânză și ierburi
Rulada de vară cu roșii, cremă de brânză și ierburi ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 374 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, cremă de brânză, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Frunze de pâine scurtă cu brânză albastră cu cremă de brânză-ruladă de Chutney, Ouă Coapte Cu Roșii, Ierburi Și Smântână, și Cremă de brânză și ruladă de Chutney.
Instrucțiuni
Pregătiți baza sufleului și lăsați-o deoparte. Aruncați roșiile în apă clocotită timp de zece; apoi curățați, însămânțați și tocați roșiile în bucăți nu mai mari de-inch pătrat.
Încălziți uleiul într-o tigaie largă, adăugați roșiile și gătiți-le rapid la foc mare pentru a evapora sucurile, amestecând frecvent timp de aproximativ 5 minute. Dacă roșiile sunt deosebit de tarte, adăugați un vârf sau două de zahăr în timp ce gătesc.
Scoateți-le de pe foc și condimentați după gust cu sare, piper negru proaspăt măcinat și oțet balsamic. Se lasă deoparte să se răcească.
Pentru a construi rulada, mai întâi subțiați crema de brânză cu suficient lapte pentru a o face moale și flexibilă. Apoi întindeți-l cu grijă pe întreaga suprafață a suflei. Acoperiți cu scallions și ierburi tocate și, în cele din urmă, roșiile fierte.
Rulați sufleul strâns, începând de la un capăt scurt. Dacă nu trebuie servit imediat, înfășurați-l bine în folie de plastic și dați-l la frigider până când este nevoie.
Scoateți 20 de minute înainte de servire pentru a scoate frigul și aduceți-l la temperatura camerei. Feliați subțire și serviți. Resturile se vor păstra, învelite, la frigider pentru una sau două zile. Pentru vin, serviți un vin gris ușor crocant sau un Beaujolais răcit.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;