Ruladă De Curcan Prăjită La Cuptor

Ruladă De Curcan Prăjită La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rulada de curcan prăjită la cuptor. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 271 calorii, 43G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați măsline umplute cu pimiento, căței de usturoi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ruladă De Curcan Prăjită, Ruladă de curcan prăjită cu dovlecei, învelită cu slănină, cu sos de cidru, și Curcan Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați usturoiul și uleiul în ceașcă de cremă. Acoperiți cu folie; coaceți usturoiul până când este foarte fraged, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Se toarnă ulei într-un castron mic; rezervă. Mash usturoi; pus deoparte. Creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
4
Amestecați pesmetul, țelina, măslinele, pătrunjelul, coaja de lămâie și rozmarinul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați pieptul de curcan pe suprafața de lucru. Folosind ciocan de carne, Lira curcan la aproximativ *-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
6
Întindeți piureul de usturoi peste curcan, apoi presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată TurciaToată Turcia
7
Răspândiți amestecul de pesmet peste curcan, lăsând marginea de 1/2 inch pe toate părțile și apăsând pentru a adera. Începând de la 1 latură lungă, înfășurați strâns, în stil jeleu. Legați rulada în 5 locuri cu sfoară pentru a o asigura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată TurciaToată Turcia
JeleuJeleu
RolaRola
8
Așezați pătrat dublu de 15 inci de pânză de brânză în tigaie de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
TigaieTigaie
9
Se toarnă 1/2 cană bulion peste cârpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
10
Așezați rulada pe pânză.
11
Stropiți ulei de usturoi rezervat peste ruladă. Înfășurați bine cu pânză de brânză. Prăjiți până când sunt fierte și sucurile curg limpede când rulada este străpunsă în centru, ungând cu 2/3 cană bulion la fiecare 30 de minute, aproximativ 1 oră 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
BulionBulion
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
12
Lăsați rulada să se răcească 15 minute.
13
Îndepărtați pânza de brânză și sfoara.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
14
Tăiați rulada în felii de 1/2 inch; aranjați pe 6 farfurii.
15
Adăugați 1 cană de bulion în tigaia de copt. Aduceți la foc mic, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
16
Se toarnă bulion peste ruladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
17
Per porție: calorii, 187; grăsime totală, 7 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 71 mg .
18
Auto

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista