Ruladă De Curcan Prăjită La Cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rulada de curcan prăjită la cuptor. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 271 calorii, 43G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați măsline umplute cu pimiento, căței de usturoi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ruladă De Curcan Prăjită, Ruladă de curcan prăjită cu dovlecei, învelită cu slănină, cu sos de cidru, și Curcan Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați usturoiul și uleiul în ceașcă de cremă. Acoperiți cu folie; coaceți usturoiul până când este foarte fraged, aproximativ 25 de minute.
Se toarnă ulei într-un castron mic; rezervă. Mash usturoi; pus deoparte. Creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
Amestecați pesmetul, țelina, măslinele, pătrunjelul, coaja de lămâie și rozmarinul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați pieptul de curcan pe suprafața de lucru. Folosind ciocan de carne, Lira curcan la aproximativ *-inch grosime.
Întindeți piureul de usturoi peste curcan, apoi presărați sare și piper.
Răspândiți amestecul de pesmet peste curcan, lăsând marginea de 1/2 inch pe toate părțile și apăsând pentru a adera. Începând de la 1 latură lungă, înfășurați strâns, în stil jeleu. Legați rulada în 5 locuri cu sfoară pentru a o asigura.
Așezați pătrat dublu de 15 inci de pânză de brânză în tigaie de 13x9x2 inci.
Se toarnă 1/2 cană bulion peste cârpă.
Stropiți ulei de usturoi rezervat peste ruladă. Înfășurați bine cu pânză de brânză. Prăjiți până când sunt fierte și sucurile curg limpede când rulada este străpunsă în centru, ungând cu 2/3 cană bulion la fiecare 30 de minute, aproximativ 1 oră 15 minute în total.
Lăsați rulada să se răcească 15 minute.
Îndepărtați pânza de brânză și sfoara.
Tăiați rulada în felii de 1/2 inch; aranjați pe 6 farfurii.
Adăugați 1 cană de bulion în tigaia de copt. Aduceți la foc mic, răzuind bucățile rumenite.
Se toarnă bulion peste ruladă.
Per porție: calorii, 187; grăsime totală, 7 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 71 mg .