Ruladă de curcan cu sos de cidru

Ruladă de curcan cu sos de cidru
Rulada de curcan cu sos de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 953 calorii, 126g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $7.85 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de soia, țelină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 91%. Rețete similare includ Ruladă de curcan cu sos de cidru, Ruladă de curcan cu sos de mere, și Ruladă de curcan prăjită cu dovlecei, învelită cu slănină, cu sos de cidru.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Prăjiți cuburi de pâine pe o foaie de copt până se usucă și abia încep să se rumenească în jurul marginilor, 12 până la 15 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Fierbeți afinele în apă (1/2 cană) într-o cratiță mică și grea la foc mic, neacoperite, amestecând o dată sau de două ori, până când afinele sunt fragede și toată apa este absorbită, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Gatiti telina, ceapa, usturoiul, 1 lingurita de salvie, 1/4 lingurita de sare si 3/4 lingurita de piper in 2 linguri de unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați într-un castron mic. Ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
7
Se usucă ficatul și se presară cu 1/4 linguriță sare și 3/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
8
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie curățată la foc mare până când spuma dispare, apoi saut ficatele de la km până când marginile sunt rumenite, dar ficatul este încă roz în interior, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați cu o lingură cu fante pe o tăietură, rezervând sucuri de tigaie și răciți complet, apoi tăiați în zaruri de 1/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
10
Bateți împreună oul și laptele într-un castron mare, apoi amestecați cubulețe de pâine prăjită, afine, amestec de ceapă, ficat, sucuri de tigaie rezervate, 1/4 linguriță sare și 3/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
AfineAfine
PiperPiper
CeapăCeapă
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
11
Lăsați să stea la temperatura camerei până când pâinea a absorbit tot lichidul și umplutura este complet rece, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
PâinePâine
1
Lăsați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați curcanul, cu pielea în sus, pe o suprafață de lucru cu capătul mai îngust și ascuțit cel mai apropiat de dvs. Determinați care parte lungă a sânului este cea mai groasă, apoi, pornind de la acea parte și ținând cuțitul paralel cu suprafața de lucru, tăiați pieptul orizontal aproape în jumătate, oprindu-vă la 1 inch de cealaltă parte. Deschideți pieptul ca o carte și puneți între 2 foi de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuțitCuțit
3
Pound curcan la 1-inch grosime cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un sucitor. Aruncați foaia superioară de folie de plastic și uscați curcanul. Aranjați cu o parte scurtă cea mai apropiată de dvs. și presărați cu 1/4 linguriță sare și 3/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
4
Întindeți umplutura uniform peste curcan, lăsând o margine de 1 inch pe toate părțile. Îndoiți capătul scurt cel mai apropiat de dvs. peste umplutură pentru a închide, apăsând ușor pe umplutură, apoi înfășurați bine sânul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Toată TurciaToată Turcia
RolaRola
5
Aranjați cusătura pieptului de curcan rulat cu fața în jos, apoi legați transversal la intervale de 1 inch cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
6
Periați curcanul cu unt topit (1 lingură), apoi presărați cu 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
7
Prăjiți curcanul, cu cusătura în jos, într - o tigaie de prăjire de 13 pe 9 pe 2 inci, neacoperită, până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Adăugați Sherry, sos de soia, cuișoare, frunze de dafin, 1 cană de cidru și restul de linguriță de salvie în tigaia de prăjire. Acoperiți tigaia de prăjire cu folie rezistentă și continuați prăjirea până când termometrul este introdus în diagonală de 2 inci în centrul registrelor de ruladă 170 F, cu 35 până la 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Frunze De DafinFrunze De Dafin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
CidruCidru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Transferați curcanul pe o tăietură și lăsați-l să stea, acoperit ușor cu folie, cu 15 minute înainte de feliere. (Temperatura internă va crește la 180 de grade F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Turnați sucurile din tigaia de prăjire printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică și grea. Îndepărtați grăsimea și aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
2
Bateți împreună amidonul de porumb și restul de 1/4 cană de cidru, apoi amestecați în sos clocotit și fierbeți, amestecând, până se îngroașă ușor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Feliați curcanul și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
1
•Pentru ficatul de pui, puteți înlocui 1 cană de castane fierte decojite îmbuteliate, clătite, scurse și tocate.* Umplutura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet, neacoperită, apoi răcită, acoperită.* Pieptul de curcan poate fi fluturat cu 1 zi înainte și răcit, învelit în folie de plastic, pe o tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Piept De CurcanPiept De Curcan
CastaneCastane
UmpluturăUmplutură
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista