Ruladă de curcan cu afine și Chipotle

Rulada de curcan cu afine și Chipotle este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 207 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Dacă aveți sare, chipotle chile, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Ruladă De Curcan Umplută Cu Cireșe Chipotle, Ruladă de piept de curcan umplută cu Chipotle de cireșe 'nu Ketchup', și Ruladă De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti umplutura, încălziți 2 lingurițe de ulei într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați afine și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se evapora lichidul.
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti curcanul, combinați 1/2 linguriță de sare, chimen și pudră de chile într-un castron mic. Feliați filetele pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând filete plate. Feliați fiecare jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschis plat.
Așezați folie de plastic peste filete; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați filetele uniform cu amestec de condimente.
Întindeți 1/3 cană de umplutură peste fiecare filet.
Roll up tenderloins jeleu-roll moda, începând cu laturile lungi. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară.
Presărați restul de 1/2 linguriță de sare și piper peste filete.
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați filete în tigaie; gătiți 3 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Transferați tigaia în cuptor.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați sfoara de pe filete; feliați transversal în felii groase de 3/4 inci.
Garnisiți cu crenguțe de oregano, dacă doriți.