Ruladă de bezea cu cremă de anason
Reteta Rulada de bezea cu crema de anason este gata în aproximativ 25 de ore și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 10. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 396 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat obișnuit, zahăr granulat superfin, acompaniament: smochine coapte în sirop de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Meringue Petits Fours cu cremă de anason și rodie, Ruladă de bezea cu afine, și Ruladă de bezea cu căpșuni cu mascarpone.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. periați ușor o tigaie de copt superficială de 15 x 10 inci (adâncime de 1/2 inch până la 1 inch) cu ulei vegetal și linia de jos și părțile laterale ale tigaiei cu hârtie pergament, apoi ușor ulei pergament.
Bateți albușurile cu sare într-un castron cu un mixer electric la viteză medie până când țin doar vârfuri moi.
Adăugați zahăr superfin puțin câte puțin, bătând, apoi creșteți viteza la mare și continuați să bateți până când albii țin vârfuri rigide, lucioase, aproximativ 2 minute.
Întindeți bezea uniform în tava de copt și coaceți până când blatul este auriu pal și crocant, 20 până la 25 de minute (interiorul bezea va fi moale). Puneți o foaie de pergament peste bezea și inversați un raft peste pergament, apoi răsturnați bezea pe raft și îndepărtați pergamentul (din tigaia de copt) de sus. Se răcește complet bezea, aproximativ 15 minute.
Se macină fin zahărul cu semințe de anason în râșnița de cafea/condimente. Bateți smântâna într-un castron cu bătătoare curățate până când ține doar vârfuri moi, apoi adăugați zahăr de anason, bătând până când crema ține doar vârfuri rigide.
Glisați bezea (încă pe pergament) de pe raft și aranjați-o cu o latură lungă cea mai apropiată de dvs., apoi întindeți crema de anason uniform pe două treimi inferioare de bezea, lăsând o margine de 1 inch la fiecare capăt scurt. Folosind pergamentul ca ajutor și îndepărtându-vă de dvs., înfășurați bezea. Transferați cu grijă rulada cu 2 spatule metalice pe un platou și aruncați hârtia.
Rulada poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită cu folie de plastic.