Rula de dovleac Suprem

Rula de dovleac Suprem
Pumpkin Roll Supreme este un desert care servește 23. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 166 de calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. 93 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. Un amestec de cremă de brânză, unt, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pumpkin Maple Pie Supreme, Roll Roll Pumpkin Cheesecake și Pumpkin Cheesecake French Toast Roll Ups cu Pumpkin Spice Dipping Sos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C) și ungeți ușor o tavă de jeleu de 10 x 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin
2
Într-un castron mare, bate ouăle până devin pufoase. Bateți zahărul până când reia pufosul. Se amestecă dovleacul și sucul de lămâie. Într-un castron separat, combinați făina, praful de copt, sarea, scorțișoara și nucșoara. Îndoiți ingredientele uscate în amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Suc De Lămâie, Plus 1/3 Cană1/4 Cană Suc De Lămâie, Plus 1/3 Cană
Mere De Tartă Nedecojite, Tăiate JulienMere De Tartă Nedecojite, Tăiate Julien
1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch
Decorator Stropi, OptionalDecorator Stropi, Optional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1 1/8 C. Zahar Alb1 1/8 C. Zahar Alb
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
Extract Suplimentar De Vanilie LimpedeExtract Suplimentar De Vanilie Limpede
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
3
Se întinde în tava pregătită; se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
5
Stropiți un prosop de bucătărie cu zahăr de cofetă. Întoarceți tortul pe prosop cât este încă fierbinte. Rulați tortul cu grijă în prosop, cu capetele lungi împreună și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
6
Pentru a face umplutura: Într-un castron mediu, cremă împreună cremă de brânză, untul și zahărul de cofetă. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Caramel, Tocate MăruntChipsuri De Caramel, Tocate Mărunt
Cutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțităCutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțită
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
Ambalați Amestecul De Orez Gratinat Cu Broccoli și VermicelliAmbalați Amestecul De Orez Gratinat Cu Broccoli și Vermicelli
Inghetata Sau Frisca, OptionalInghetata Sau Frisca, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
7
Desfaceți cu grijă prăjitura răcită și îndepărtați prosopul de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
8
Întindeți tortul cu umplutură și rulați din nou. Se da la frigider pana este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie
2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Rulourile de dovleac funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții23
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista