Rula de carne în stil italian
Rula de carne în stil italian necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 263 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 1,75 USD per porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, pâine, carne de vită tocată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43% . Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine de carne în stil italian , Pâine de carne în stil italian și Carne și cartofi în stil italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați pâinea într-un blender sau robot de bucătărie până se formează firimituri fine; transfera intr-un bol. În același blender, combinați oul, apa, ceapa, țelina, condimentele italiene, sare și piper; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Se amestecă pesmetul. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine.
Pe un 16-in. x 12 inchi. bucată de hârtie cerată, modelați amestecul de carne într-un format de 11 inchi. x 8 inchi. dreptunghi. Acoperiți cu carne de vită uscată și brânză până la 1/2 inch de margine.
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură scurtă; ciupiți pentru a sigila marginile.
Puneți cu cusătura în jos într-un 11 inchi uns. x 7 inchi. vas de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° pentru 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.