Rula de carne în stil italian

Rula de carne în stil italian
Rula de carne în stil italian necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 263 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 1,75 USD per porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, pâine, carne de vită tocată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43% . Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine de carne în stil italian , Pâine de carne în stil italian și Carne și cartofi în stil italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați pâinea într-un blender sau robot de bucătărie până se formează firimituri fine; transfera intr-un bol. În același blender, combinați oul, apa, ceapa, țelina, condimentele italiene, sare și piper; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Se amestecă pesmetul. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Pe un 16-in. x 12 inchi. bucată de hârtie cerată, modelați amestecul de carne într-un format de 11 inchi. x 8 inchi. dreptunghi. Acoperiți cu carne de vită uscată și brânză până la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită UscatăCarne De Vită Uscată
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură scurtă; ciupiți pentru a sigila marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Puneți cu cusătura în jos într-un 11 inchi uns. x 7 inchi. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Coaceți, descoperit, la 350° pentru 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista