Rugelach Ușor De Ciocolată
Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 48. 579 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, pudră de cacao, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rugelach De Ciocolată, Chocolate Halva Rugelach, și Cheesecake Cu Ciocolată Rugelach pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, amestecați untul, crema de brânză, zahărul granulat, zahărul brun și sarea la viteză medie până când se combină complet, aproximativ 1 minut.
Se amestecă în vanilie până se combină.
Se amestecă în făină până se combină.
Bateți aluatul într-un pătrat de 8 inci, înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți până când este destul de ferm, aproximativ 1 oră. Între timp, amestecați împreună ingredientele pentru umplerea bolului mediu.
Reglați suportul cuptorului în pozițiile de mijloc superior și de mijloc inferior. Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu margini cu hârtie pergament.
Tăiați aluatul în 4 bucăți egale. Pe o suprafață făinoasă și lucrând câte o bucată de aluat, întindeți-o într-o bandă de 12 inci pe 4 inci.
Presărați 1/4 din amestecul de ciocolată pe aluat și apăsați ușor în aluat pentru a adera.
Lucrând de la capătul lung, rulați ușor banda de aluat într-un bușten lung de 12 inci, asigurându-vă că cusătura este în partea de jos.
Tăiați buștenul în bucăți de 1 inch și așezați-l pe o jumătate din foaia de copt, distanțându-se uniform. Repetați cu a doua bucată de aluat pentru a umple prima tigaie. Repetați cu bucățile rămase de aluat pentru a umple a doua tigaie. (Ar trebui să aveți 24 rugelach pe tigaie).
În castron mic, se amestecă împreună zahăr și scorțișoară, și se presară pe rugelach.
Coaceți până când rugelach devine maro auriu deschis, 20 până la 25 de minute, rotind tigăile de sus în jos și din față în spate la jumătatea coacerii. Se răcește timp de 5 minute pe tigaie, apoi se transferă rugelach pe grătar pentru a se răci complet.