Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 48. 579 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, pudră de cacao, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rugelach De Ciocolată, Chocolate Halva Rugelach, și Cheesecake Cu Ciocolată Rugelach pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, amestecați untul, crema de brânză, zahărul granulat, zahărul brun și sarea la viteză medie până când se combină complet, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Umăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă în vanilie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
3
Se amestecă în făină până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Bateți aluatul într-un pătrat de 8 inci, înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți până când este destul de ferm, aproximativ 1 oră. Între timp, amestecați împreună ingredientele pentru umplerea bolului mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Reglați suportul cuptorului în pozițiile de mijloc superior și de mijloc inferior. Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu margini cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Tăiați aluatul în 4 bucăți egale. Pe o suprafață făinoasă și lucrând câte o bucată de aluat, întindeți-o într-o bandă de 12 inci pe 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Presărați 1/4 din amestecul de ciocolată pe aluat și apăsați ușor în aluat pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Lucrând de la capătul lung, rulați ușor banda de aluat într-un bușten lung de 12 inci, asigurându-vă că cusătura este în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Tăiați buștenul în bucăți de 1 inch și așezați-l pe o jumătate din foaia de copt, distanțându-se uniform. Repetați cu a doua bucată de aluat pentru a umple prima tigaie. Repetați cu bucățile rămase de aluat pentru a umple a doua tigaie. (Ar trebui să aveți 24 rugelach pe tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
10
În castron mic, se amestecă împreună zahăr și scorțișoară, și se presară pe rugelach.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Coaceți până când rugelach devine maro auriu deschis, 20 până la 25 de minute, rotind tigăile de sus în jos și din față în spate la jumătatea coacerii. Se răcește timp de 5 minute pe tigaie, apoi se transferă rugelach pe grătar pentru a se răci complet.