Rucola, Feta Și Frittata De Mărar
Rucola, feta și mărar Frittatan este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 292 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la finecooking.com are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână rucola, usturoi, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de rucola cu măsline, Fetan și mărar, Mini Frittata la cuptor cu Feta, spanac, ardei roșu prăjit și mărar, și Frittata de somon și mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați un suport pentru cuptor în poziția superioară-mijlocie și încălziți cuptorul la 204°. într-un castron mare, bateți ușor ouăle. Se amestecă parmezanul, feta, mărarul și o stropire ușoară de sare și piper în ouăle bătute.
Încălziți uleiul și usturoiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Când usturoiul sfârâie și începe să devină auriu, adăugați rucola. Gatiti rucola, amestecand continuu, pana se ofileste, 1-2 minute. Condimentează ușor cu sare și piper. Reduceți căldura la minim, agitând tigaia pentru a distribui rucola uniform.
Adăugați amestecul de ouă și gătiți până cândouă încep să se fixeze în jurul marginilor, aproximativ 1 minut.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când ouăle sunt umflate și setate, 10 până la 12 minute. Glisați sau inversați frittata pe o farfurie mare, tăiați-o în patru pene și serviți.
19, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
4, Grăsimi Polinesaturate