Rubarbă Zmeură Crocantă
Rubarbă zmeură clare ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 9. Acest desert are 311 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, zmeură, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rubarbă Zmeură Crocantă, Bare Crocante Cu Rubarbă De Zmeură, și Rubarbă fără gluten zmeură crocantă pentru doi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați rubarba, zahărul, sucul de portocale și coaja. Într-un alt castron, combinați făina, zahărul brun și scorțișoara.
Tăiați în unt ca și pentru patiserie.
Adăugați ovăz și nuci pecan; se amestecă bine. Transformați amestecul de rubarbă într-un 8-in. tavă de copt pătrată.
Se presară uniform cu zmeură și se acoperă cu topping de pesmet.
Se coace la 350 la 45 de minute sau până când toppingul se rumeneste.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crisp funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.