Rubarbă Strawberry Crunch
Rubarbă Strawberry Crunch ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 247 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Crunch De Rubarbă De Căpșuni, Rubarbă Strawberry Crunch, și Makeover Căpșuni Rubarbă Crunch.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mare, amestecați zahărul alb, 3 linguri de făină, căpșuni și rubarbă.
Așezați amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Se amestecă 1 1/2 căni de făină, zahăr brun, unt și ovăz până se sfărâmă. Poate doriți să utilizați un blender de patiserie pentru aceasta. Se sfărâmă deasupra amestecului de rubarbă și căpșuni.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când sunt crocante și ușor rumenite.