Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu amestec de rubarbă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 15. O porție conține 242 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți zahăr, ou, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Tort de rubarbă cu un amestec, și Tortul cu rubarbă al lui Oma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, smântână împreună unt sau margarină și zahăr brun. Bateți în ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Vanilie
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Cerneti sau amestecati faina, bicarbonatul de sodiu si sarea; se amestecă treptat în amestecul de unt. Îndoiți în smântână și rubarbă. Puneți aluatul într-un vas de copt din sticlă de 9 x 13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Smântână
Rubarbă
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
3
Se amestecă împreună zahărul alb și nucșoara; se presară peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Nucșoară
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 de minute sau până când testerul iese curat.