Rubarbă prăjită
Rubarba prăjită este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 110 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. 126 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 55%. Rețete similare includ Gem De Rubarbă Prăjită, Rubarbă prăjită cu mascarpone, și Shortcakes Cu Rubarbă Prăjită.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Clătiți rubarba și scuturați excesul de apă. Tăiați capetele și tăiați rubarba în bucăți mici de mărimea degetului.
Puneți rubarba într-un vas superficial sau o foaie de copt cu părțile laterale, răsturnați zahărul, aruncați împreună, apoi amestecați rubarba, astfel încât să fie într-un singur strat. Acoperiți cu folie și prăjiți timp de 15 minute.
Scoateți folia. Zahărul ar fi trebuit să se dizolve, așa că dați totul puțin agitat și prăjiți încă 5 minute sau până se înmoaie și sucurile sunt siropoase. Testați cu un cuțit ascuțit; rubarba ar trebui să se simtă fragedă, nu moale și încă și-a păstrat forma.