Rubarbă prost cu Gingersnap firimituri

Rubarbă prost cu Gingersnap firimituri
Rubarbă prost cu Gingersnap firimituri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 323 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri gingersnap, smântână grea, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 496 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse de mure cu ghimbir firimituri, Pere coapte cu ghimbir firimituri, și Rubarbă Prost pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți smântâna și zahărul pudră până se rigidizează.Asamblați în straturi alternante de frișcă, compot de rubarbă și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
CompotCompot
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista