Rubarbă Prost

Rubarbă Prost
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă rubarba. Această rețetă servește 6 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 291 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Un amestec de smântână grea, vanilie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rubarbă Prost, Rubarbă Prost, și Rubarbă Prost Pavlova pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o oală grea de 2 1/2 până la 3 litri combinați rubarba, zahărul și apa și aduceți la fierbere, acoperită, la foc mediu, amestecând ocazional. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când rubarba începe să se descompună, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți capacul și fierbeți rapid, amestecând frecvent, până când rubarba este complet descompusă într-un pur gros și se reduce la aproximativ 2 căni, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
3
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
4
Transferați rubarba într-un castron și lăsați-o să se răcească, apoi răciți, acoperită, până la rece, aproximativ 1 oră. Do AHEAD: pur și simplu poate fi făcut și refrigerat, acoperit, cu până la 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți crema într—un castron adânc cu un mixer electric până când ține vârfuri moi—pentru acest prost, îmi place ca crema să fie ușor dincolo de stadiul de vârf moale, dar nu destul de rigidă-și pliați-o în rubarbă. Nu simți că trebuie să încorporezi complet crema și rubarba într-un puf roz neted. Îmi place să-l las puțin striat cu vârtejuri de rubarbă care curg prin cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Împărțiți prostul între 6 pahare.
1
Nebunul poate fi făcut cu o zi înainte și refrigerat, acoperit.
2
Lăsați-l să stea la temperatura camerei 20 până la 30 de minute pentru a se înmuia ușor.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista