Rubarbă-Margarita Cu Căpșuni

Rubarbă-Margarita Cu Căpșuni
Rubarbă-căpșuni Margarita ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 274 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 188 de fani. Dacă aveți la îndemână sirop de rubarbă-căpșuni, amare de portocale, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Margarita Cu Rubarbă De Căpșuni, Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, și Rubarbă Margarita {aka "Farmgirl Margarita"} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați rubarba, căpșunile, apa și zahărul într-o cratiță medie și aduceți la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lăsați să fiarbă până când rubarba se rupe în fire, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron, se lasă să se răcească. Aruncați solidele (sau rezervați pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Se amestecă sirop de rubarbă, var, Cointreau, tequila și bitter într-un borcan sau ulcior sigilabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CointreauCointreau
3 Whisky De 30 Ml3 Whisky De 30 Ml
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
TequilaTequila
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2
Se servește imediat peste gheață, cu garnitură de căpșuni pe partea laterală a paharului, dacă se dorește, sau se răcește amestecul (fără gheață) timp de până la 5 ore la frigider. Re-amestecați și serviți peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista