Rubarbă-Margarita Cu Căpșuni
Rubarbă-căpșuni Margarita ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 274 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 188 de fani. Dacă aveți la îndemână sirop de rubarbă-căpșuni, amare de portocale, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Margarita Cu Rubarbă De Căpșuni, Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, și Rubarbă Margarita {aka "Farmgirl Margarita"} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați rubarba, căpșunile, apa și zahărul într-o cratiță medie și aduceți la foc mic, amestecând ocazional.
Lăsați să fiarbă până când rubarba se rupe în fire, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron, se lasă să se răcească. Aruncați solidele (sau rezervați pentru o altă utilizare).
Se amestecă sirop de rubarbă, var, Cointreau, tequila și bitter într-un borcan sau ulcior sigilabil.
Se servește imediat peste gheață, cu garnitură de căpșuni pe partea laterală a paharului, dacă se dorește, sau se răcește amestecul (fără gheață) timp de până la 5 ore la frigider. Re-amestecați și serviți peste gheață.