Rubarbă Cu Vârf De Firimituri
Rubarba cu vârf de Crumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă cu firimituri de rubarbă și plăcintă cu firimituri de mere, Pesmet Acoperit Cod, și Plăcintă Cu Mere Cu Miez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați rubarba, făina, zahărul, scorțișoara și sarea. Lingură într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt; pus deoparte.
Într-un castron, combinați făina, zahărul brun și ovăzul.
Se taie în unt până se sfărâmă; se presară peste amestecul de rubarbă.
Se coace la 350 la 40 de minute sau până se rumenesc ușor și se clocotește.