Rubarbă Cardamom Galette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, făină, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Căpșuni Rubarbă Galette, Căpșuni Rubarbă Galette, și Căpșuni Rubarbă Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 cu un suport setat la cel mai scăzut nivel. Desfaceți patiseria pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Într-un castron mic, amestecați împreună 1 lingură de zahăr granulat, zahărul brun, cardamomul și făina. Presărați uniform amestecul de zahăr peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Zahăr Brun
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
2
Tăiați rubarba 1 in. mai scurt decât patiseria, apoi împărțit longitudinal în 1/2-in.- piese largi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
3
Așezați bucăți paralele peste pătratul de patiserie, lăsând 1/2 in. frontieră de patiserie.
4
Presărați rubarba cu restul de 2 linguri de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Rubarbă
5
Coaceți galette până când marginile sunt maronii aurii și umflate, 12 până la 15 minute.