Rubarba de mere se conservă cu migdale și caise

Rubarba de mere se conservă cu migdale și caise
Apple rubarbă conserva cu migdale și caise este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 44 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 50 și costă 11 cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de la 1 lămâie, migdale tăiate, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Rubarbă-Căpșuni Conserva, Rubarbă conserva și lira tort cu frisca, și Caise umplute cu migdale.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul și pectina într-un castron mediu și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați mărul, rubarba și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți până când merele și rubarba se descompun, aproximativ 20 de minute. Puneți fructele cu o furculiță mare sau o lingură de lemn până când este consistența sosului de mere gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați suc de lămâie, apă de calciu și unt și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și readuceți amestecul de fructe la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Se amestecă migdalele și caisele. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista