Roșu Snapper Gefilte Pește

Roșu Snapper Gefilte Pește
Red Snapper Gefilte pește ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 495 calorii, 21g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Această rețetă de la Food Republic are 2 fani. Un amestec de unt, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Pește Gefilte, și Peștele Gefilte al lui Madge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru peștele gefilte: pulsează snapperul în robotul coupe/robot de bucătărie până când are încă o textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SnapperSnapper
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Puneți snapperul într-un castron peste gheață. Faceți o pastă groasă cu masa matzoh și apă. Se fierbe apa și se adaugămatzoh masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
SnapperSnapper
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se amestecă bine.
4
Scoateți pasta de pe foc și amestecați ouăle întregi. Păstrați gheața rece. Bateți untul în coupe-ul robotului și îndepărtați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Adăugați pasta, gălbenușul de ou și snapperul roșu în coupe-ul robotului. Pulsegently până când vine doar împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red SnapperRed Snapper
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
6
Adăugați untul, ardeii iute, coaja de lămâie și sarea. Pulsează ușor din nou până se încorporează. Păstrați amestecul la rece până când sunteți gata să-l gătiți. Aduceți bulionul de pește la fiert cu puțină sare. Ar trebui să fie bine condimentat și apoiîntoarce-te la foc mic. Formați peștele gefilte în porții de 2 uncii. Aproximativ 2 inci lungime și 1 1/2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
7
Puneți prăjiturile de pește în stoc și gătiți timp de aproximativ25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Scoateți din oală și acoperiți cu stocul. Pentru sosul habanero de roșii: într-o tigaie cu foarte puțin ulei, prăjiți ceapa, usturoiul, roșiile și habanero. Puneți în blender cu sucul de lămâie, sucul de portocale, oregano și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HabaneroSos Habanero
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Habanero ChiliHabanero Chili
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista