Red Chile frecat la gratar arctic Char ar putea fi doar marinata pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 487 calorii, 43G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.7 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, făină de orez, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Arctic Char cu ciuperci, Arctic Char Pe Un Pat De Kale, și Arctic Char Voivodina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți friteuza la 350 de grade F.
2
Bateți împreună zahărul brun, pudra de chili ancho, scorțișoara, chimenul, sarea și piperul negru într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Măr Suplimentar Opțional
¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Preîncălziți grătarul, o tigaie pentru grătar sau o tigaie antiaderentă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Ungeți ambele părți ale cărbunelui cu uleiul și presărați sare și piper negru. Frecați o parte a fiecărui file cu o parte din freca de condimente. Gatiti char rub-side in jos pana se rumeneste si s-a format o crusta, aproximativ 3 minute, apoi intoarceti si continuati sa gatiti pana la coacere medie, cu 3 pana la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Feliați pielea în fâșii de 1/4 inci, apoi dragați în făina de orez. Se prăjește până la crocant, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
6
Se transferă într-o tavă de hârtie căptușită cu prosop și se presară imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)
7
Placa de pește freca-side în sus, acoperit cu pielea crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Pește
8
Serviți o parte din Salsa Vera Cruz alături și garnisiți cu frunze de coriandru și semințe de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Semințe De Dovleac
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
9
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Combinați roșiile, măslinele, caperele, oregano, cimbru, usturoiul, jalapenos și ceapa roșie într-un bol mediu.
Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.