Roșind Pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați perele roșii. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 284 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pere, gelatină cu aromă de zmeură jell-o, topping de biciuire rece și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere Roșii, Blushing Sangria, și Roșind Gem De Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă amestecurile de gelatină și apa în cuptorul olandez. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti 2 min. sau până când gelatina este complet dizolvată, amestecând frecvent.
Adăugați pere; acoperiți parțial tigaia cu capac. Fierbeti la foc mediu-mic 20 min. sau doar până când perele sunt fragede, amestecând după 10 min.
Îndepărtați perele din lichid; aruncați lichidul de pere sau rezervați pentru o altă utilizare. (A se vedea sfat.)
Se serveste acoperit cu bici rece.