Roșii Umplute Cu Spanac

Roșii Umplute Cu Spanac
Roșiile umplute cu spanac durează în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 1,4 USD pe porție, primești o garnitură care servește 8. O porție conține 227 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmezană, pesmet, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Roșii Umplute Cu Spanac, Anghinare De Spanac-Roșii Umplute, și Roșii Umplute Cu Spanac Cremă.

Instrucțiuni

1
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărei roșii. Scoateți pulpa, lăsând un 1/2-in. coajă; inversați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Într-un castron mic, combinați spanacul, smântâna, brânza cheddar, ceapa și sarea. Lingurați aproximativ 1/2 cană în fiecare roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
SmântânăSmântână
SpanacSpanac
CeapăCeapă
TomateTomate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se pune într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Presărați parmezan și pesmet; acoperiți fiecare cu 1/2 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
UntUnt
5
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista