Fripturile Ribeye la grătar perfecte ale laboratorului alimentar

Fripturile Ribeye la grătar perfecte ale laboratorului alimentar
Fripturile Ribeye perfecte la grătar ale laboratorului alimentar sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 470 calorii, 45g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $5.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 210 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este super. Încercați Fripturi Ribeye La Grătar, fripturi Ribeye " la grătar la rece cu Gremolata, și Fripturi Ribeye Cu Piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați fripturile liberal cu sare. Așezați pe o farfurie și lăsați să se odihnească cel puțin 40 de minute sau până la 4 zile. Dacă vă odihniți mai mult de 40 de minute, cortați liber cu folie de plastic și transferați-l la frigider până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Se condimentează friptura cu piper și se pune pe partea mai rece a grătarului, se acoperă și se gătește cu toate orificiile de aerisire deschise, răsturnând și luând temperatura la fiecare câteva minute până când fripturile se înregistrează 115 F pentru mediu-rar sau 125 f pentru mediu pe un termometru de citire instantanee, 10 până la 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
3
Transferați fripturile pe partea fierbinte a grătarului și gătiți, răsturnând frecvent până când s-a dezvoltat un char adânc și temperatura internă înregistrează 125 f pentru mediu-rar sau 135 F pentru mediu, aproximativ 2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
4
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute și până la 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Sculptați și serviți imediat.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista