Roșii Umplute Cu Pesto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile umplute cu Pesto. Această rețetă face 4 porții cu 112 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pâine, sare de usturoi, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pesto Romaine și roșii umplute cu ou, Roșii Prăjite Umplute Cu Pesto, și Cartofi umpluți cu Pesto și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Tăiați o felie de 1/4 inch de la capătul tulpinii fiecărei roșii; scoateți pulpa. Aruncați semințele; tăiați pulpa.
Se amestecă pulpa, 2 linguri de brânză, nuci, busuioc, ulei, usturoi sare și piper. Amestecați ușor firimiturile de pâine. Umpleți roșiile cu amestec.
Așezați roșiile în 4 căni mici de cremă sau aranjați-le în cerc într-un vas rotund cu microunde. Acoperiți ușor cu hârtie cerată.
Cuptor cu microunde la maxim 3 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Se presară cu 1 lingură de brânză. Acoperiți și lăsați să stea aproximativ 2 minute sau până când brânza este topită.