Roșii Rome prăjite pe pâine prăjită
Roșiile Rome prăjite pe pâine prăjită sunt a fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 129 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, zahărul brun ferm și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Tomatele Rome ricotta prăjite ale pastorului Ryan, Roșii prăjite și ceapă pe pâine prăjită, și Roșii de struguri prăjite, ceapă și usturoi pe pâine prăjită cu busuioc proaspăt.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile pe jumătate pe lungime.
Așezați jumătățile tăiate cu fața în sus într - un singur strat într-o caserolă ovală sau dreptunghiulară de 8 x 12 inci (janta trebuie să fie de cel puțin 1/2 in. mai mare decât roșiile).
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri, combinați ceapa, oțetul, zahărul, uleiul de măsline și ghimbirul. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând des.
Prăjiți într-un cuptor de 400 (convecția nu este recomandată) până când roșiile sunt maro închis și sosul este rumenit și îngroșat (bulele vor fi mari și strălucitoare), aproximativ 1 1/4 ore; ungeți roșiile cu sos și ceapă la fiecare 15 minute la început, apoi mai frecvent pe măsură ce amestecul începe să se îngroașe, pentru a evita arderea. Utilizați cald, cald sau la temperatura camerei.
Întindeți brânza de lămâie în mod egal pe părțile unse ale feliilor de pâine prăjită cu ulei de măsline. Așezați pe farfurii și acoperiți în mod egal cu frunze de rucola. Puneți roșiile și sucurile în mod egal pe felii de pâine prăjită.
Se adaugă sare după gust.
Brânză de lămâie: într-un robot de bucătărie sau castron, combinați 1/3 cană cremă de brânză (la temperatura camerei), 1/3 cană chvre proaspătă ambalată (brânză de capră), 2 linguri de lapte și 1 linguriță de coajă de lămâie rasă. Rotiți sau bateți cu un mixer la viteză medie-mare până la amestecare.
Pâine prăjită cu ulei de măsline.
Așezați 8 felii de pâine albă rustică, cum ar fi aluatul sau ciabatta (aproximativ 3 pe 4 in., tăiați aproximativ 1/2 in. gros) într - un singur strat într-o tigaie superficială de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor 375 până se rumenesc ușor pe fund, 5 până la 6 minute. Întoarceți feliile și periați în mod egal cu aproximativ 2 linguri de ulei de măsline extravirgin. Continuați să coaceți până se rumenesc și crocant, cu 6 până la 8 minute mai mult. Folosiți cald sau lăsați să se răcească pe un raft.