Roșii prăjite și usturoi prăjit Puttanesca

Roșii prăjite și usturoi prăjit Puttanescan este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 624 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Un amestec de usturoi, capere capote, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Roșii prăjite și usturoi prăjit Puttanesca, Puttanesca De Roșii Cherry Prăjite, și Linguine Cu Puttanesca De Roșii Prăjite La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Aranjați un suport de răcire peste un pergament sau o foaie de copt căptușită cu folie pentru o curățare ușoară.
Tăiați capetele de pe întregul cap usturoi pentru a expune toate cuișoarele. Condimentați usturoiul cu puțină sare, puțin piper negru și un strop de ulei de măsline extravirgin, apoi înfășurați în folie.
Tăiați roșiile în 1/2 și puneți-le într-un bol. Îmbrăcați ușor roșiile stropind cu ulei de măsline extravirgin. Condimentați roșiile cu sare, piper și maghiran și aranjați pe foaia de copt tăiată în jos.
Coaceți roșiile timp de 20 până la 25 de minute, apoi răsturnați roșiile și prăjiți încă 20 de minute. Prăjiți usturoiul 45 până la 50 de minute alături de roșii.
Așezați aproximativ 2/3 din roșii într-un robot de bucătărie. Tăiați grosolan restul de roșii și rezervați. Strângeți usturoiul din piele și adăugați-l în robotul de bucătărie pulsând până se omogenizează.
Adăugați amestecul într-un cuptor olandez și adăugați măslinele, hamsiile, caperele și chile. Gatiti 5 minute pentru a permite aromelor sa se contopeasca.
Transferați într-un recipient mic pentru o masă înainte și refrigerați sau transferați într-un castron de servire. Păstrați roșiile tocate separat sau adăugați-le în vasul de servire.
Pentru a servi, aduceți apa la fierbere, sareți apa și gătiți pastele la al dente. Reîncălziți sosul. Aruncați pastele cu sosul timp de 1 minut, pentru a acoperi.
Serviți în boluri puțin adânci cu mult pătrunjel și stropiți cu mai mult ulei de măsline extravirgin.