Roșii prăjite și fenicul cu Tagliatelle
Roșii prăjite și fenicul cu Tagliatelle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.71 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 1266 calorii. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Tagliatelle cremoase cu fenicul, Sos de roșii prăjite și fenicul, și Supă prăjită de fenicul, roșii și năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, aruncați roșiile, chili-ul, feniculul, usturoiul și jumătate de mentă cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Transferați pe o foaie de copt cu margini. Acoperiți bine cu folie și prăjiți timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia, creșteți căldura la 400 F și continuați să prăjiți până se rumenesc ușor, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Scoateți legumele din cuptor și aruncați împreună într-o cratiță mare pentru a le încorpora. Condimentează după gust cu sare și piper și păstrează la cald. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit. Aruncați pastele cu sos, adăugând lichid după dorință până când sosul atinge consistența dorită.
Se presară cu menta rămasă și se servește, trecând brânză rasă la masă.