Roșii Provensale
Roșiile provensale necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 134 calorii. Dacă aveți la îndemână pesmet, ulei de măsline, herbes de provence și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Roșii de proveniență (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Roșii Provensale, și Tomatele Provenite De La.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie medie se încălzește 2 linguri de ulei de măsline.
Tăiați roșiile pe jumătate pe lungime și sareți și piperați suprafețele tăiate.
Așezați roșiile tăiate la suprafață, în tigaie și gătiți roșiile timp de 3 minute.
Adăugați usturoiul și răsturnați roșiile astfel încât suprafața tăiată să fie orientată în jos și gătiți încă 2 minute.
Scoateți roșiile și puneți-le deoparte.
Adăugați firimiturile de pâine și herbes de Provence în tigaie și sotati, amestecând, timp de 2 minute, sau până când firimiturile sunt acoperite, adăugând o lingură mai mult ulei, dacă este necesar.
Între timp, preîncălziți broilerul la înălțime. Aliniați o foaie de copt cu folie și așezați roșiile tăiate cu fața în sus pe folie. Împărțiți firimiturile între jumătățile de roșii. Se fierbe timp de 1 minut și se servește.