Roșii de moștenire cu slănină, brânză albastră și busuioc
Roșiile de moștenire cu slănină, brânză albastră și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 314 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați roșii de coacăze, oțet de sherry, pâine sandwich și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Martini de busuioc dulce cu roșii cu brânză albastră, Salată Caprese cu friptură de flanc cu brânză albastră, busuioc și roșii, și Roșii fierte cu brânză albastră și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați 1 rundă din fiecare felie de pâine cu tăietor de prăjituri.
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este crocantă, apoi transferați-o pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă grăsimea de slănină din tigaie și se rezervă grăsimea (nu curățați tigaia).
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți 3 runde de pâine, răsturnând o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute în total.
Transferați toasturile într-un raft pentru a se răci și condimentați cu sare și piper. Prăjiți restul de 3 runde de pâine în 1 1/2 linguri mai mult ulei în același mod.
Gatiti ceapa in 2 linguri de grasime rezervata de bacon si restul de 3 linguri de ulei intr-o cratita mica si grea la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Se adaugă oțet și se fierbe, amestecând, până se emulsionează, aproximativ 1 minut. Condimentați pansamentul cu sare și piper și păstrați-l cald, acoperit.
Crumble bacon. Aranjați rondele de pâine pe 6 farfurii și împărțiți feliile de roșii între ele, stivuind felii și presărând niște busuioc și slănină între felii.
Presărați brânza și busuiocul rămas și slănina peste și în jurul roșiilor. Puneți o lingură de pansament cald de slănină peste și în jurul roșiilor și condimentați cu sare și piper.
* Toasturile pot fi făcute cu 3 ore înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Pansamentul poate fi făcut cu 1 oră înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de a continua. * Roșiile pot fi feliate cu 1 oră înainte și păstrate, acoperite, la temperatura camerei.