Roșii cu sos de hrean
Roșiile cu sos de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană, prietenoasă cu fodmap și rețetă de 30 întregi are 117 calorii, 2 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 80 de cenți per porție. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați roșii, jumătate de smântână, hrean și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 45%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Friptură suculentă cu ciuperci, roșii uscate la soare și sos de hrean, roșii în saramură cu hrean și mărar și crockpot crab cu roșii uscate și tartinat de hrean.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie mare cu spray refrigerat cu aromă de unt.
Încinge tigaia la foc mediu.
Adăugați felii de roșii; gătiți 2-3 minute pe fiecare parte sau până când marginile încep să se rumenească. Într-un castron mic, bateți maioneza, smântâna și hreanul. Cu lingura peste rosii.