Roșii Coapte De Vară
Roșiile coapte de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 86 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, roșii, dovlecei de vară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare sunt Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Roșii coapte cu roșii întregi de grâu și cimbru, și roșii coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Feliați roșiile pe jumătate orizontal, presărați fiecare parte tăiată cu sare și așezați părțile tăiate în jos pe prosoape de hârtie timp de aproximativ 5 minute. Scobiți jumătățile de roșii, lăsând laturile groase de 1/4 inch; scoateți semințele din pulpă și tocați pulpa.
Așezați pulpa de roșii tocată, dovleceii, amestecul de umplutură de plante, busuiocul, piperul negru și brânza mozzarella într-un castron și amestecați până se combină bine. Umpleți amestecul în jumătățile de roșii scobite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged și brânza s-a topit, aproximativ 20 de minute.