Roșii Coapte De Vară

Roșii Coapte De Vară
Roșiile coapte de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 86 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, roșii, dovlecei de vară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare sunt Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Roșii coapte cu roșii întregi de grâu și cimbru, și roșii coapte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Feliați roșiile pe jumătate orizontal, presărați fiecare parte tăiată cu sare și așezați părțile tăiate în jos pe prosoape de hârtie timp de aproximativ 5 minute. Scobiți jumătățile de roșii, lăsând laturile groase de 1/4 inch; scoateți semințele din pulpă și tocați pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Așezați pulpa de roșii tocată, dovleceii, amestecul de umplutură de plante, busuiocul, piperul negru și brânza mozzarella într-un castron și amestecați până se combină bine. Umpleți amestecul în jumătățile de roșii scobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged și brânza s-a topit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista