Roșii Cherry Prăjite Cu Miere

Roșii Cherry Prăjite Cu Miere
Roșiile Cherry prăjite cu miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.24 pe portie. O porție conține 131 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 226 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spaghete Cu Roșii Cherry Prăjite, Cimbru De Lămâie Și Miere, Roșii Cherry prăjite în sprijinul bloggerilor alimentari pentru roșii fără sclavi, și Roșii Cherry Prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F / 190 buc. C. Ungeți ușor o tigaie. Înjumătățiți roșiile și așezați-le, tăiate cu fața în sus, în vas. Ar trebui să se potrivească perfect, cu puțin sau deloc spațiu între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Zdrobiți usturoiul cu un vârf de sare, apoi bateți-l cu mierea, uleiul de măsline și o măcinare bună de piper. Puneți acest amestec lipicios și usturoi peste roșiile cherry. Prăjiți aproximativ 30 de minute, până devin aurii, suculente și clocotite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
PiperPiper
MiereMiere
SareSare
3
Hugh Fearnley-Whittingstall este un renumit radiodifuzor britanic, scriitor, fermier, educator și militant pentru alimente produse în mod durabil. El este autorul câștigător al premiului James Beard a șapte cărți. Hugh a înființat ferma River Cottage în Dorset, Anglia în 199
4
Vizita www.rivercottage.net
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista