Roșii Cherry cu vârf de vodcă cu sare de piper
Vodka-Spiked roșii Cherry cu sare de piper este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan hor d ' oeuvre. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 9 calorii. Această rețetă servește 60. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat superfin, piper măcinat grosier, vodcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Roșii cu vârf de vodcă cu sare de lămâie, Ardei Roșu, Năut Și Roșii Cherry Cuscus, și Cocktail Vineri: Dovlecei + Sare De Mare Vodka Soda.
Instrucțiuni
Tăiați un X mic în pielea capătului florii fiecărei roșii. Albiți roșiile, câte 5, într-o cratiță cu apă clocotită 3 secunde și transferați imediat cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți și coajați, transferându-vă într-un vas mare de mică adâncime.
Se amestecă vodca, oțetul, zahărul și coaja până se dizolvă zahărul, apoi se toarnă peste roșii, aruncând ușor pentru a acoperi. Marinați, acoperit și răcit, cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
Se amestecă împreună sare și piper și se servește cu roșii pentru scufundare.
* Roșiile pot fi decojite și marinada de vodcă preparată cu 1 zi înainte și păstrată, separat, acoperită și răcită.