Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați roșiile Cherry confiate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 118 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 35 de cenți pe porție. 77 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, zahăr, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de pesmet din făină de porumb cu vanilie cu roșii Cherry confiate, Salată de mere, cireșe și nuci confiate + vinetă balsamică de cireșe, și Salată De Cireșe, Brânză De Capră Și Nuci Confiate + Vinetă Balsamică De Cireșe + Un Cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați o foaie de copt cu margini cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2
Puneți semințele de susan și sarea într-un castron mic, amestecați și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Fixați un termometru pentru bomboane pe partea laterală a unei cratițe adânci de 3 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Combinați zahărul și oțetul balsamic în tigaie și fierbeți la foc mediu-mare, învârtind tigaia ocazional, până când zahărul este dizolvat. Se amestecă siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Continuați să gătiți, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umezită pentru a preveni cristalizarea și reglând căldura după cum este necesar, astfel încât siropul să nu fiarbă, până când siropul înregistrează 305 de grade (stadiul de fisurare tare) pe termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se ia de pe foc.
7
Puneți o scobitoare în capătul tulpinii unei roșii, apoi înmuiați roșia în sirop, lăsând siropul să treacă puțin peste jumătatea roșiei. Răsuciți ușor și cu grijă peste tigaie pentru a lăsa excesul să se scurgă, apoi înmuiați imediat jumătatea inferioară a roșiei în semințele de susan și stați, capătul semințelor în jos, pe foaia de copt căptușită. Repetați cu roșiile rămase, reîncălzind siropul de zahăr la foc mic, după cum este necesar, pentru a restabili fluiditatea
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Elixir G
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Gumă De Mestecat Mentă
Creveți Sotați, Decojiți
8
Lăsați să se răcească 10 minute la temperatura camerei înainte de servire.