Rozul Aprins
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 238 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gin tanqueray, sfeclă, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 72 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slaw De Nucă De Cocos Roz Fierbinte, Cupcakes Cu Sare Roz Și Piper Roz, și Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați țelina, sfecla, hreanul, zahărul și sarea într-un borcan de litru. Se agită pentru a combina și a da la frigider timp de 72 de ore, agitând o dată pe zi pentru a ajuta la dizolvarea zahărului.
Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine, presând solidele pentru a extrage cât mai mult din lichidul siropos. Aruncați solidele și adăugați oțetul în sirop. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Pentru cocktailul Roz Aprins: umpleți un agitator de cocktail cu gheață.
Adăugați sirop de arbust și gin. Se agită până se răcește bine, aproximativ 20 de secunde.
Se strecoară într-un pahar highball umplut cu gheață, se acoperă cu seltzer, se amestecă pentru a se combina și se servește.