Rozmarin Friptură De Curcan

Rosemary Roast Turkey ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 13. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 356 calorii, 54g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Un amestec de frunze de rozmarin, usturoi, cartofi prăjiți petite Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rozmarin-Curcan Prăjit Portocaliu, Curcan prăjit cu rozmarin și lămâie, și Curcan Prăjit Cu Rozmarin De Mere.
Instrucțiuni
Se toacă 3 căței de usturoi.
Se amestecă usturoiul tocat cu rozmarinul tocat.
Scoateți și aruncați scheletul piciorului din curcan. Scoateți și aruncați bucăți de grăsime.
Îndepărtați mănușile și gâtul. Clătiți pasărea în interior și în exterior; se usucă cu prosoape.
Frecați ulei pe piele. Strângeți sucul dintr-o jumătate de lămâie în cavitatea corpului, apoi adăugați coaja. Frecați sucul de jumătate de lămâie rămasă pe pielea de curcan.
Glisați degetele sub pielea de curcan pentru a le slăbi ușor (dar lăsați-le în poziție) pe sân, în jurul coapselor și picioarelor și peste spate (de la capătul gâtului).
Împingeți amestecul de rozmarin-usturoi sub piele, distribuind uniform.
Așezați cățelele de usturoi rămase și crengile de rozmarin în interiorul păsării.
Pentru a prăji, așezați curcanul, pieptul în sus, pe un suport în formă de V într-o tigaie de prăjire de 12 pe 17 inci (sau una care este cu cel puțin 2 inci mai lungă și mai lată decât pasărea). Prăjiți într-un cuptor de 350 până când un termometru introdus prin cea mai groasă parte a sânului până la os ajunge la 160, 1 1/2 până la 2 1/4 ore. Puneți un platou și lăsați să stea până la 30 de minute; păstrați cald.
Degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie. Rezervați tigaia cu sucuri pentru sos.