Rozmarin-Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă Dijon

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Rosemary-Dijon Crusted Standing Rib Roast ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 4,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 593 calorii. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână bulion de vită cu conținut scăzut de sodiu, cimbru, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până pinot noir ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dijon și friptură de coastă de vită în picioare cu crustă de ierburi, Dijon-friptură de coaste prime cu crustă de rozmarin cu Pinot Noir au jus, și Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați carnea de vită să stea 1 oră la temperatura camerei.
Presărați carnea de vită uniform cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți usturoiul într-un mini Tocător și pulsați până se toacă mărunt.
Adăugați Dijon, cimbru, rozmarin și ulei; puls pentru a combina. Frecați amestecul de Dijon uniform peste carnea de vită.
Așezați friptura pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți friptura din cuptor); coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Adăugați bulion în tigaie.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți friptura din cuptor și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Încălziți tigaia de prăjire la foc mediu-mare; aduceți amestecul de bulion la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă vinul; se fierbe 6 minute sau până se reduce la 2/3 cană (aproximativ 6 minute).
Se servește cu carne de vită.