Rozmarin Cartofi Frittata
Rosemary Potato Frittata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 475 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.1 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, lapte, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Cartofi Dulci Și Rozmarin Frittata, Frittata De Cartofi Fără Rozmarin Fără Gluten, și Rosemary Ratatouille Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie rezistentă la căldură medie la foc mediu-mic cu cățelul de usturoi zdrobit.
Lăsați usturoiul să infuzeze uleiul în timp ce feliați subțire cartofii și ceapa; apoi scoateți usturoiul.
Adăugați cartofii și ceapa în tigaie și condimentați cu rozmarin și sare și piper, după gust. Ridicați puțin focul și gătiți timp de 6 până la 7 minute. Întoarceți amestecul de cartofi / ceapă și gătiți încă 5 minute. Într-un castron mare, amestecați ouăle și laptele împreună.
Adăugați amestecul de ouă în tigaie și mutați-le în jurul și sub cartofi pentru a le așeza.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până devin aurii deasupra, aproximativ 10 până la 12 minute. Împrăștiați brânza deasupra, opriți cuptorul și lăsați să stea încă câteva minute.
Scoateți din cuptor și serviți.