Rozmarin-Baie De Năut

Rozmarin-Baie De Năut
Rosemary-năut Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 28 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de năut, rozmarin, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Supă de năut cu maltagliati de rozmarin, Panelle de rozmarin (Fritters de năut sicilian), și Carne de porc cu lămâie și rozmarin cu salată de naut.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adauga ceapa; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați fasole; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Așezați amestecul de fasole și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Puneți amestecul de fasole într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista