Rozmarin-Baie De Năut
Rosemary-năut Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 28 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de năut, rozmarin, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Supă de năut cu maltagliati de rozmarin, Panelle de rozmarin (Fritters de năut sicilian), și Carne de porc cu lămâie și rozmarin cu salată de naut.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați fasole; saut 1 minut.
Așezați amestecul de fasole și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Puneți amestecul de fasole într-un castron.